Hur vi bekämpar Corona viruset

Med anledning av den rådande situationen gällande Coronavirus (Covid-19) utveckling håller vi oss uppdaterade och följer de rekommendationer som finns på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Enligt folkhälsomyndigheten är städning extra viktigt just nu för att förebygga eventuell smittspridning och vi håller därför öppet som vanligt för våra kunder och uppmanar alla som är friska att upprätthålla sina rutiner kring städning.

Med anledning av den rådande situationen har vi nära dialog med alla våra medarbetare för att minimera smittspridningen. Alla våra anställda följer dom rekommendationerna som återfinns på folkhälsomyndighetens hemsida och har fått direktiv att vid minsta tecken på sjukdom (eller kontakt med någon som är smittad) skall personalen stanna hemma från jobbet. Vi har även vidtagit extra försiktighetsåtgärder som att personalen alltid skall använda handskar samt rengöra extra utsatta områden såsom dörrhandtag, spolknapp, handfat etc.

Du som kund kan alltså lita på att vi följer dom allmänna rekommendationerna och vi uppmanar dig som kund att göra detsamma.

För er kännedom kan det vara bra att veta att vi är flexibla i dessa tider om ni vill byta tid eller ändra dag.

Vid ytterligare frågor går det självklart bra att kontakta oss. Vår kundtjänst är öppen måndag – fredag 08:00-17:00.

Kontakt: 031-18 18 70, Sara 076-13 61 870, Shem 070-600 44 85

E-post: info@hopeochlaila.se

Varma hälsningar,
Från oss på Hope&Laila Service AB